Grytlasagne med aubergine och pinjenötter
9
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Att göra lasagnen som en gryta på spisen istället för att göra den i flera lager i ugnen sparar en massa tid (och energi) och blir dessutom suveränt gott! Denna grytlasagne är gjord på tomat och aubergine och toppad med pinjenötter, basilika och parmesan.
Ingredienser
Aubergine
2 stor(t)/stora
Olivolja
2 msk
Vitlök
4 klyfta(or)
Oregano
2 tsk, torkad
Basilika
2 tsk, torkad
Krossade tomater
2 förp
Vatten
4 dl
Grönsaksbuljongtärning
1 st
Lasagneplattor, färska
200 g
Pinjenötter
4 msk
Parmesanost
4 msk
Basilika
4 msk, färsk