Foto av Gulaschsoppa med knäcke från WW ViktVäktarna

Gulaschsoppa med knäcke

10
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
En riktig klassiker mörka, kalla vinterkvällar är gulaschsoppan. Soppan är enkel att göra och ännu godare om den fått stå ett dygn före servering.

Ingredienser

Nötfärs 10%

90 g

Vitlök

1 klyfta(or)

Margarin flytande 80%

1 tsk

Tomatpuré

1 msk

Paprikapulver

1 tsk

Spiskummin

1 krm

Köttbuljong

4 dl

Cocktailtomater

4 st

Persilja

2 msk

Matlagningsyoghurt 8%

1 msk

Knäckebröd

2 skiva(or)

Mjukost (smältost) 10%

1 msk

Instruktioner

  1. Fräs hackad vitlök och färs i margarin. Tillsätt tomatpuré, kryddor och buljong. Låt småkoka ca 20 minuter. Halvera tomaterna och lägg ner i soppan när några minuter återstår. Strö över hackad persilja. Servera med yoghurt, knäckebröd med mjukost och finklippt persilja.