ViktVäktarna - Hallon- och kokosglasspinnar

Hallon- och kokosglasspinnar

2
Points®
Total tid
4 tim 15 min
Förberedelse
15 min
Portioner
8
Svårighetsgrad
Medel
Vem älskar inte en kall glasspinne en varm sommardag? Imponera på dina vänner med dessa hallonglasspinnar med smak av kokos och citron.

Ingredienser

Hallon

400 g

Banan

1 st

Grekisk yoghurt 0%

1½ dl

Kokosmjölk, lätt

1 dl

Honung

3 msk

Citron

1 st

Instruktioner

  1. Mixa hallon till en puré i en matberedare. Sila bort kärnorna och häll tillbaka den släta purén i matberedaren. Tillsätt banan, yoghurt, kokosmjölk, 1 tsk rivet citronskal och 1 msk pressad saft. Mixa till en slät smet.
  2. Häll smeten i 8 pinnglassformar och sätt in i frysen tills de är hårda, ca 4 timmar.