Halloumi med risonisallad
12
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Risonisallad med melon, soltorkade tomater och pinjenötter, serverad med halloumi. Tänk bara på att halloumi ska ätas direkt när den är färdigstekt så att den inte blir seg.
Ingredienser
Pasta okokt (risoni)
2 dl
Soltorkade tomater, torra
10 st
Halloumi
120 g
Olivolja
1 msk
Honungsmelon
½ st
Kapris
2 tsk
Cocktailtomater
10 st
Basilika
10 g, 1/2 kruka
Ruccola
35 g, 1/2 påse
Sallad
35 g, 1/2 påse machésallad
Pinjenötter
1 msk
Chilipeppar
1 st, röd/röda
Olivolja
1 msk
Vatten
1 msk
Balsamvinäger
1 msk, vit