Foto av Halstrad torskfilé med quinoa och tomatsallad från WW ViktVäktarna

Halstrad torskfilé med quinoa och tomatsallad

5
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
0 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Halstrad fisk med en spännande tomatsallad till! Fräsch och enkel att tillaga.

Ingredienser

Torsk

800 g

Lök

2 st, röd/röda, små

Tomat

3 st, gula

Tomat

3 st, röda

Olivolja

1 tsk

Oliver i saltlag

80 g

Quinoa, okokt

2 dl

Salt

1 msk, flingsalt

Instruktioner

  1. Tillaga quinoan enl förp. Hacka lök, tomater och skiva oliverna tunt. Blanda grönsakerna med quinoan och olja, krydda med salt och peppar. Hetta upp en teflonpanna, strö på lite flingsalt och halstra torsken, låt den steka någon minut, var noga med att inte översteka den. Servera torsken med salladen och dekorera gärna med citron och örter. Tips! Vill du servera sås till denna rätt så vispa fraiche som smaksätts med salt och wasabi-pasta.