[{"type":"span","children":[{"text":"Bli medlem !"}]}]

Missa inte: 1 kr /mån, men bara idag - 1april = Sant

Foto av Hasselbackspotatis från WW ViktVäktarna

Hasselbackspotatis

4
Point(s)
Total tid
35 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Hasselbackspotatis är en riktig klassiker som passar till mycket.

Ingredienser

Potatis

800 g, små

Rapsolja

½ msk

Oregano

½ tsk

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Skär djupa skåror i potatisarna, var noga så att du inte skär rakt igenom.
  3. Blanda olja och oregano.
  4. Lägg potatisen i en ugnsfast form och pensla över oljeblandningen. Krydda med salt och peppar och sätt in i ugn 25–30 minuter tills potatisarna är mjuka och gyllenbruna.

Anteckning

Lägg potatisarna i en stor sked när du skär, då minskar du risken att skära rakt igenom.