Foto av Havregott till fruktsallad från WW ViktVäktarna

Havregott till fruktsallad

2
Points®
Total tid
5 min
Förberedelse
0 min
Tillagningstid
5 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Detta är ett gott mellanmål - fruktsallad med kanelrostade havreflingor. Servera så snart du strött den goda blandingen över frukten.

Ingredienser

Havregryn

1 dl

Margarin flytande 80%

1 msk

Socker

½ msk

Kanel

1 tsk

Banan

2 st

Vindruvor

30 st

Kiwi

3 st

Äpple

3 medelstor(t)/medelstora

Instruktioner

  1. Blanda havregryn, margarin, socker och kanel. Värm försiktigt i teflonpanna tills det blir knaprigt. Skala och dela frukten i mindre bitar. Dela upp i 4 skålar och strö havreblandningen över fruktsalladen.