Räk- och kalkonpasta
8
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En riktigt lyxig pastarätt där en fräsch kombination av kalkon och skaldjur blandas ner i en krämig spenatsås. Passar lika bra till vardags som till fest!
Ingredienser
Pasta okokt (typ spaghetti)
200 g, eller tagliatelle
Lök
1 st, röd/röda
Chilipeppar
½ st, röd/röda
Vitlök
1 klyfta(or), 1-2 klyftor
Margarin flytande 80%
1 tsk
Spenat, färsk
250 g
Soltorkade tomater i olja, avrunna
4 st
Kalkonbröstpålägg
200 g, tunna skivor
Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)
2½ dl
Skalade räkor
300 g, 1 kg räkor med skal
Paprikapulver
1 tsk