Foto av Honungsglaserade rotsaker och pepparbiff från WW ViktVäktarna

Honungsglaserade rotsaker och pepparbiff

12
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Fiberrikt och honungssött. Till det en pepparkryddad nötbiff. Låt smaka!

Ingredienser

Potatis

1 st

Rotselleri

1 bit(ar)

Palsternacka

½ medelstor(t)/medelstora

Morot

1 medelstor(t)/medelstora

Kålrot

1 bit(ar)

Olivolja

2 tsk

Honung, flytande

2 tsk

Salt

1 krm

Vitpeppar

1 krm

Ryggbiff nöt

125 g

Yoghurt naturell 0,5%

1 dl

Örtkryddor

1 msk

Instruktioner

  1. Skiva och stek potatis, rotselleri, palsternacka, morot och kålrot i hälften av oljan. Tillsätt honung, salt och peppar. Ta ur rotsakerna och stek biffen i resten av oljan, krydda med peppar. Lägg tillbaka rotsakerna och värm. Blanda lättyoghurt med örtkryddor och servera till.