Italienska burgare
14
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Blanda basilika, vitlök, soltorkade tomater och pinjenötter med nötfärs så får du en burgare som helt enkelt är "bellissimo"!
Ingredienser
Soltorkade tomater i olja, avrunna
6 st
Basilika
½ dl, färsk
Nötfärs 10%
400 g
Ströbröd (skorpmjöl)
2 msk
Parmesanost
2 msk
Pinjenötter
2 msk
Vitlök
1 klyfta(or)
Ägg
1 st
Margarin flytande 80%
1 tsk
Lök
2 st, gul/gula
Balsamvinäger
1 msk
Morot
1 medelstor(t)/medelstora, liten
Sallad
3 dl
Rödbetor, inlagda
8 skiva(or)
Hamburgerbröd
4 normalstor(t)/normalstora