Foto av Jordgubbs- och tomatbruschetta från WW ViktVäktarna

Jordgubbs- och tomatbruschetta

4
Points®
Total tid
10 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
0 min
Portioner
6
Svårighetsgrad
Medel
Bruschetta med en twist. Jordgubbar och mozzarella gör den här bruschettan lite mer spännande. Passar fint som en somrig förrätt.

Ingredienser

Tomat

6 st

Lök

1 st, röd/röda

Jordgubbar

1 liter

Mozzarella

100 g

Basilika

1 knippe(n)

Flingsalt

2 krm

Svartpeppar

1 krm, färskmald

Bröd ljust/vitt

150 g, 3 skivor

Balsamvinäger

1½ tsk

Instruktioner

  1. Dela tomater, jordgubbar och mozzarella i bitar, hacka rödlöken fint. Riv eller hacka basilikan, blanda allt i en skål.
  2. Rosta brödet, dela på hälften och lägg röran ovanpå, ringla över balsamvinäger.