Foto av Kalkon med grönsakscoucous från WW ViktVäktarna

Kalkon med grönsakscoucous

11
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En härlig grönsallad med matig couscous. Mycket smak och krämig avokado som passar utmärkt till kalkonskivor. Snabbt, lätt och enkelt!

Ingredienser

Couscous, okokt

2 dl

Lök

1 st, röd/röda, röd

Avokado

1 stor(t)/stora

Morot

2 medelstor(t)/medelstora

Spenat, förvälld/fryst

50 g, babyspenat

Sallad

50 g, machésallad

Olivolja

1 msk

Crème fraiche, lätt 15%

2 dl, smaksatt med t ex chili och paprika

Kalkonbröstpålägg

400 g

Instruktioner

  1. Tillaga couscousen enl förp. Skiva rödlöken i tunna skivor, tärna avokadon, riv morötterna grovt, skölj och rensa spenat och machésallad. Tillsätt olivolja och krydda med salt och svartpeppar. Blanda salladsingredienserna med den varma couscousen, smaka av med salt och svartpeppar. Lägg upp på fat eller tallrikar, toppa med crème fraiche och avsluta med kalkonskivorna.