Foto av Kalkon och mangopanna från WW ViktVäktarna

Kalkon och mangopanna

6
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
25 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
2
Svårighetsgrad
Medel
Mättande solgul panna med friska smaker, serveras med en persilje- och tomatsallad.

Ingredienser

Kalkonbröstfilé

250 g

Rapsolja

2 tsk

Chilipulver

½ tsk

Couscous, okokt

1 dl

Grönsaksbuljongtärning

½ st

Tomatpuré

1 msk

Mango

1 st

Salladslök

5 st, ½ knippe

Tomat

4 st

Lök

1 st, röd/röda

Persilja

1 msk, hackad

Balsamvinäger

2 msk

Apelsin

1 st, 2 msk

Socker

½ krm

Instruktioner

  1. Skär kalkonfilén i mindre bitar och stek i olja ca 5 min. Krydda med chili, salt och peppar. Tillaga couscous enl. förpackningen med grönsaksbuljong och tomatpuré. Skala och tärna mango, skär salladslöken i mindre bitar. Blanda couscous, mango och salladslök med kalkonbitarna och låt det bli varmt. Dela tomaterna i klyftor och blanda med hackad lök. Blanda samman dressingen och häll över tomater och lök. Strö över persilja.