Foto av Kalkon- och tomattoast från WW ViktVäktarna

Kalkon- och tomattoast

6
Points®
Total tid
10 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
5 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Gratinerad kalkontoast med tomat, basilika och senap - mums!

Ingredienser

Bröd grovt, osötat

8 skiva(or)

Senap

1 msk, fransk

Tomat

3 st

Kalkonbröstpålägg

8 skiva(or)

Basilika

2 msk, färsk, hackad

Ost 17%

4 skiva(or)

Instruktioner

  1. Bred senap på 4 av bröden och lägg på kalkonskivorna. Fyll på med skivade tomater och basilika. Toppa med ostskivorna och en brödskiva. Gratinera i 250° tills osten smält och fått fin färg eller tillaga i smörgåsgrill. Dela smörgåsarna på diagonalen, servera med sallad. Garnera med basilika. Tips! Ett våffeljärn fungerar utmärkt som smörgåsgrill.