Kalkonbullar i tomat- och currysås
14
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
25 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En italiensk klassiker, men med asiatiska smaker. Köttbullarna smaksätts med vitlök och salladslök, röd currypasta sätter smak på tomatsåsen och det hela toppas med koriander.
Ingredienser
Kalkonfärs 10%
600 g
Salladslök
5 st
Vitlök
1 klyfta(or)
Salt
½ tsk
Peppar
2 krm
Lök
1 st, gul/gula
Olivolja
1 msk
Vitlök
2 klyfta(or)
Currypasta
2 tsk, röd
Krossade tomater
2 förp
Kycklingbuljongtärning
1 st
Honung, flytande
2 tsk
Ris, okokt
2 dl
Sallad
70 g
Koriander
1 knippe(n)