Foto av Kalkonschnitzel med ruccola- och papayasallad från WW ViktVäktarna

Kalkonschnitzel med ruccola- och papayasallad

4
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En mättande och supergod rätt som är lätt att laga!

Ingredienser

Ruccola

150 g

Papaya

3 st, små

Kalkonbröstfilé

500 g, 4 schnitzlar

Rapsolja

2 tsk

Paprikapulver

½ tsk

Senap

1 tsk, grovkornig

Vitvinsvinäger

1½ msk, 1-2 msk

Grönsaksbuljong

1½ dl

Rågbröd grovt med hela korn

4 skiva(or), stor(t)

Instruktioner

  1. Skölj ruccolan och låt den rinna av. Skala papayan, halvera och kärna ur och tärna. Dela kalkonschnitzlarna i två bitar. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek kalkonbitarna på båda sidor. Krydda med paprikapulver, salt och peppar. Vispa samman senap, vinäger och buljong, krydda med salt och peppar. Blanda ruccola och papayan, häll över dressingen. Servera salladen med kalkon och rågbröd.