Foto av Kålsallad med äpple och granatäpple från WW ViktVäktarna

Kålsallad med äpple och granatäpple

2
Points®
Total tid
10 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
0 min
Portioner
2
Svårighetsgrad
Lätt
Sallad med savoykål, äpple och granatäpple. En fröjd för ögat och en härligt krispig och lite syrlig smakupplevelse.

Ingredienser

Savoykål

100 g

Äpple

1 medelstor(t)/medelstora

Granatäpple

1 st

Rapsolja

1 msk

Äppelcidervinäger

2 tsk

Instruktioner

  1. Strimla kålen grovt. Kärna ur och tärna äpplet. Halvera granatäpplet och gröp ur kärnorna. Blanda dem med kål och äppeltärningar. Vill du ha en dressing, blanda 1 msk rapsolja och 2 tsk äppelcidervinäger och häll över. Tips! Prova att byta ut savoykålen till färsk grönkål