Foto av Kålsoppa från WW ViktVäktarna

Kålsoppa

2
Points®
Total tid
0 min
Förberedelse
0 min
Tillagningstid
0 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
En enkel, god och värmande kålsoppa med både vitkål, blomkål och brysselkål. Krydda med salt, peppar och toppa med persilja!

Ingredienser

Lök

1 medelstor(t)/medelstora

Vitkål

1 klyfta(or)

Morot

2 medelstor(t)/medelstora

Brysselkål

100 g

Margarin flytande 80%

1 tsk

Grönsaksbuljong

5 dl

Blomkål

50 g

Broccoli

50 g

Persilja

1 msk, hackad

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Skär kål och morötter i mindre bitar, bryn tillsammans med brysselkålen i flytande margarin. Häll på buljong och låt sjuda i ca 20 minuter. När 5 minuter återstår, häll i blomkåls- och broccolibuketterna. Krydda med salt och peppar, strö över persilja.