Foto av Kassler Florentin från WW ViktVäktarna

Kassler Florentin

12
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Pastarätt med kassler, bladspenat och fetaost. Bra vardagsmat, eftersom den är snabblagad och god.

Ingredienser

Kassler (fett bortskuret)

400 g

Margarin flytande 80%

2 tsk

Pasta okokt (typ spaghetti)

300 g, tagliatelle

Spenat, färsk

250 g

Salladsost (feta) 10%

75 g

Juice

1½ dl, äppeljuice

Majsstärkelse (redning)

1 tsk

Senap (dijon)

2 tsk, 1-2 tsk

Instruktioner

  1. Koka pastan. Skiva kasslern och bryn i margarin på båda sidor. Värm spenaten och låt den rinna av ordentligt. Fördela spenaten på kasslern, toppa med tärnad fetaost. Vispa samman juice, redning och senap i en kastrull. Koka upp under omrörning. Servera kasslern med pasta och skyn.