Foto av Kikärtssallad med rostbiff från WW ViktVäktarna

Kikärtssallad med rostbiff

2
Points®
Total tid
10 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
0 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
En sallad med kikärter som bas och med physalis, ruccola, kiwi, mango och timjan som spännande smakmix. Ät och njut med skivad rostbiff till.

Ingredienser

Lök

½ st, gul/gula, röd

Mango

½ st

Kiwi

1 st

Ruccola

2 dl

Lime

1 klyfta(or)

Timjan

1 msk

Physalis

5 st

Kikärter, konserv

1½ dl

Rostbiff

90 g

Instruktioner

  1. Strimla lök, dela mango och kiwi i mindre bitar. Blanda lök och frukt med ruccola och kikärter. Droppa över 1 tsk limesaft och strö över hackad timjan. Dekorera med physalis och servera med rostbiff.