Foto av Kinesisk wok från WW ViktVäktarna

Kinesisk wok

12
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Strimlad skinka och wokade grönsaker hettar du snabbt upp i wokpannan. Servera hett, kryddat och ångande med nudlar.

Ingredienser

Purjolök

1 medelstor(t)/medelstora

Blomkål

1 medelstor(t)/medelstora

Rödbetor, färska

4 st

Skinkstek, benfri (fett bortskuret)

600 g

Rapsolja

1 msk

Haricots verts

150 g

Kinesisk soja

1 msk

Äggnudlar okokta

250 g

Instruktioner

  1. Strimla purjolök, dela blomkål i mindre buketter och skär rödbetor i tunna klyftor. Skär skinkan i strimlor. Hetta upp en wokpanna eller stekpanna med olja, woka kött och grönsaker. Häll på kinesisk soja och krydda med salt och peppar. Servera med nudlar.