Foto av Kokospanerad fisk från WW ViktVäktarna

Kokospanerad fisk

9
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Lättlagad fiskrätt med asiatisk touch, med ingefära och vitlök. Fisken får riktigt god smak av kokosflingorna. Varsågoda och njut!

Ingredienser

Hoki

600 g

Ris, okokt

2 dl

Matlagningsyoghurt 8%

2 dl

Ingefära

1 msk, färsk riven

Sambal oelek

½ tsk

Gurkmeja

1½ tsk

Vitlök

1 klyfta(or)

Mango chutney

1 msk

Kokosflingor torkade

3 msk

Instruktioner

  1. Koka riset. Lägg tinad fisk i en smord ugnsform, krydda med salt och peppar. Blanda samman yoghurt, ingefära, sambal, gurkmeja, pressad vitlök och mango chutney. Bred det över fisken och strö över kokos. Tillaga i ugn 200° ca 20 min. Servera med ris och sallad.