Kokospanerade fiskpinnar med sötpotatispommes
11
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Vem gillar inte fiskpinnar? Här har vi en rolig variant med kokospanerade fiskpinnar tillsammans med sötpotatispommes, ärter och en kapris- och persiljesås. Så gott, och mycket roligare är de halvtradiga från frysen.
Ingredienser
Bröd ljust/vitt, typ lantbröd
75 g
Kokosflingor torkade
1 dl
Sötpotatis okokt
600 g
Rapsolja
2 tsk
Vetemjöl
2 msk
Ägg
1 st
Torsk
500 g
Gröna ärter
300 g
Koriander
1 knippe(n)
Fraiche 5%
2 dl
Bladpersilja
1 msk
Kapris
1 msk
Citron
1 st