Foto av Kolja med tomat- och olivris från WW ViktVäktarna

Kolja med tomat- och olivris

9
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En härlig men enkel rätt med kolja och ris med grönsaker och oliver.

Ingredienser

Ris, okokt

3 dl

Grönsaksbuljongtärning

1 st

Purjolök

1 medelstor(t)/medelstora

Cocktailtomater

1 ask(ar)

Margarin flytande 80%

1 tsk

Oliver i saltlag

12 stor(t)/stora, svarta

Kolja

500 g

Margarin flytande 80%

2 tsk

Instruktioner

  1. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. Rör ner en buljongtärning i vattnet.
  2. Skär purjolök i stora bitar och halvera tomater. Hetta upp en stekpanna med margarin och bryn purjolök och tomater. Blanda sedan ner det färdigkokta riset. Halvera oliver och blanda ner.
  3. Stek kolja i margarin. Lägg upp grönsaksriset på tallrikar och lägg på fisken. Krydda med salt och peppar.