Foto av Korvpanna med lök och majs från WW ViktVäktarna

Korvpanna med lök och majs

13
12
12
SmartPoints per portion
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Korv kan du variera i det oändliga. Korv med max 11 procent fett blir bra grund i olika korvgrytor. Här en variant med lök och majs.

Ingredienser

Korv 12%

200 g

Lök

2 st, gul/gula

Margarin flytande 80%

1 msk

Tomatpuré

2 msk

Vetemjöl

1 msk

Oregano

1 tsk

Köttbuljong

1½ dl

Mjölk 0,5%

1½ dl

Majs

2 dl

Broccoli

250 g

Pasta okokt (makaroner)

4½ dl

Instruktioner

  1. Skär korven i strimlor. Hacka löken och fräs i margarin. Tillsätt korv, tomatpuré, vetemjöl och oregano. Häll över buljong och mjölk. Låt puttra någon minut. Lägg ner majs och broccoli. Låt puttra tills broccolin är mjuk. Servera med pasta.