Foto av Korvpanna med lök och majs från WW ViktVäktarna

Korvpanna med lök och majs

13
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Korv kan du variera i det oändliga. Korv med max 11 procent fett blir bra grund i olika korvgrytor. Här en variant med lök och majs.

Ingredienser

Korv 12%

200 g

Lök

2 st, gul/gula

Margarin flytande 80%

1 msk

Tomatpuré

2 msk

Vetemjöl

1 msk

Oregano

1 tsk

Köttbuljong

1½ dl

Mjölk 0,5%

1½ dl

Majs

2 dl

Broccoli

250 g

Pasta okokt (makaroner)

4½ dl

Instruktioner

  1. Skär korven i strimlor. Hacka löken och fräs i margarin. Tillsätt korv, tomatpuré, vetemjöl och oregano. Häll över buljong och mjölk. Låt puttra någon minut. Lägg ner majs och broccoli. Låt puttra tills broccolin är mjuk. Servera med pasta.