Foto av Korvpytt på prinskorv från WW ViktVäktarna

Korvpytt på prinskorv

13
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt

Ingredienser

Potatis

6 st

Rödbetor, färska

4 st

Lök

2 medelstor(t)/medelstora

Palsternacka

1 medelstor(t)/medelstora

Morot

1 medelstor(t)/medelstora

Prinskorv 24%

300 g

Rapsolja

2 tsk

Lagerblad

2 st

Timjan

1 knippe(n), färsk

Senap

4 msk

Instruktioner

  1. Skär rotsaker och lök i mindre bitar. Skiva upp prinskorvarna.
  2. Hetta upp olja i en gryta. Lägg i rotsaker och lök och låt fräsa en stund. Lägg i korven och sänk värmen. Krydda med salt och peppar och lägg i lagerblad. Låt fräsa under lock tills rotsakerna är mjuka, ca 25 minuter (beroende på storlek). Rör om då och då så det inte bränns vid.
  3. Lägg i några kvistar färsk timjan och servera med senap.