[{"type":"span","children":[{"text":"Läs mer"}]}]

PersonligaPoints™ - En unik plan för dig!

Foto av Korvpytt i ugn från WW ViktVäktarna

Korvpytt i ugn

7 - 12
PersonligaPoints™ per portion
Total tid
1 tim
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
40 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En helt vanlig korvpytt, förtjänar den en utsvävande beskrivning? Vi tycker nog ändå det! Det är ju trots allt en rätt som går hem hos de allra flesta och är löjligt enkel att få till.

Ingredienser

Lök

1 st, gul/gula

Paprika

2 st

Potatis

500 g

Korv 9%

500 g, middagskorv

Cornichons

100 g

Olivolja

2 tsk

Ägg

4 st

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180°.
  2. Skär lök och paprika i bitar. Skär potatis i tunna stavar.
  3. Skär korv i bitar och dela gurkan grovt.
  4. Lägg allt på en plåt med bakplåtspapper och blanda runt med olja, salt och peppar. Sätt in i ugnen ca 40 minuter. Rör om då och då.
  5. Värm vatten i botten på en panna och stek äggen. Servera med pytten.