Foto av Kotlett med pasta och tomatsalsa från WW ViktVäktarna

Kotlett med pasta och tomatsalsa

11
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Tomatsalsa är det perfekta tillbehöret till en bit kött. Härliga smaker som gifter sig tillsammans!

Ingredienser

Fläskkotlett, fett bortskuret

500 g

Margarin flytande 80%

2 tsk

Pasta okokt (typ penne)

300 g

Tomat

5 st, röda/gula

Gurka

1 bit(ar)

Chilipeppar

½ st, röd/röda

Lök

1 st, röd/röda

Basilika

½ dl

Persilja

½ dl

Rapsolja

2 tsk

Balsamvinäger

½ msk

Instruktioner

  1. Börja med salsan. Tärna tomat och gurka, hacka chili, lök, basilika och persilja. Blanda samman det i en skål, häll på olja och vinäger, krydda med salt, peppar och eventuellt en nypa socker. Koka pastan. Stek kotletterna i margarin och krydda med salt och peppar. Servera med pasta och tomatsalsan.