Foto av Kotlett med pastasallad från WW ViktVäktarna

Kotlett med pastasallad

10
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
5 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Färgglad pastasallad med äpple och balsamvinäger, serverad till en rosèpepparkryddad kotlett.

Ingredienser

Pasta okokt (makaroner)

1 dl

Fläskkotlett, fett bortskuret

125 g

Rapsolja

1 tsk

Rosépeppar

1 tsk

Champinjoner

5 st

Cocktailtomater

4 st

Purjolök

1 bit(ar)

Äpple

½ medelstor(t)/medelstora

Ruccola

2 dl

Minimajs

1 dl

Balsamvinäger

2 tsk

Persilja

1 msk

Instruktioner

  1. Koka pastan. Stek kotletten i olja och krydda med salt, peppar och rosépeppar. Skiva svampen, halvera tomater, strimla purjo och tärna äpplet. Blanda samman grönsaker, äpple och pasta. Häll på vinäger och persilja, rör om. Servera med kotletten.