Foto av Kotlett med svamptagliatelle från WW ViktVäktarna

Kotlett med svamptagliatelle

11
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Stekt fläskkotlett med härligt svampfräs och pasta.

Ingredienser

Champinjoner

250 g

Schalottenlök

2 st

Vitlök

1 klyfta(or)

Margarin flytande 80%

2 tsk

Matlagningsvin, vitt

1 dl

Pasta okokt (typ spaghetti)

250 g, tagliatelle

Fläskkotlett, fett bortskuret

600 g

Margarin flytande 80%

2 tsk

Persilja

1 msk

Sallad

70 g

Instruktioner

  1. Skiva svamp, skala och hacka lök och vitlök.
  2. Fräs svampen i margarin, lägg i lök och vitlök på slutet. Krydda med salt och peppar. Häll på matlagningsvin och låt det koka in.
  3. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.
  4. Krydda kotletterna med salt och peppar och stek i margarin.
  5. Blanda pastan med svampfräset och strö över hackad persilja. Servera med kotlett och sallad.