Foto av Köttgryta med pressad potatis från WW ViktVäktarna

Köttgryta med pressad potatis

10
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Denna enkla och snabba köttgryta ställer du fram en mörk vinterdag. Servera med pressad potatis och hela familjen blir mätt och belåten.

Ingredienser

Lövbiff

125 g

Vitkål

1 klyfta(or)

Lök

½ st, gul/gula, röd

Morot

1 medelstor(t)/medelstora

Rotselleri

1 bit(ar)

Margarin flytande 80%

1 tsk

Curry

1 krm

Köttbuljong

3 dl

Salt

1 krm

Peppar

1 krm

Potatis

3 st

Instruktioner

  1. Skär köttet i mindre bitar. Strimla vitkål och lök. Dela morot och selleri i mindre bitar. Fräs lök i margarin i en stekpanna. Pudra över curry och rör ner morot och selleri. Låta fräsa några minuter. Rör ner kött och vitkål. Häll på buljong och låt koka på svag värme tills grönsakerna känns mjuka ca 15 min. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt pressad potatis.