Köttgryta med viltsmak
12
Points®
Total tid
55 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
40 min
Portioner
2
Svårighetsgrad
Medel
Är frysen full med viltkött? Här är ett läckert recept för en värmande gryta.
Ingredienser
Bog/märgpipa, nöt
250 g
Morot
2 medelstor(t)/medelstora
Rotselleri
1 bit(ar)
Rapsolja
1 tsk
Tomatpuré
1 msk
Vitlök
1 klyfta(or)
Vin, rött 11%
1 dl
Vatten
2 dl
Enbär
3 g, 5 styck
Rosmarin
1 tsk, 1 kvist
Lagerblad
1 st
Rödkål, färsk
300 g
Grönsaksbuljong
3 dl
Rödvinsvinäger
2 tsk
Gelé
1½ msk
Pasta okokt (typ spaghetti)
100 g