Kryddig fläskytterfilé och krämig potatissallad
8
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Fläskytterfilé med en smakrik rub som får bakas i ugn till perfekt temperatur, serverad med en krämig potatissallad - inte mycket kan slå det! Är det grillsäsong lämpar sig denna rätt perfekt för det.
Ingredienser
Fläskytterfilé
600 g
Paprikapulver
1 tsk
Chilipulver
1 tsk
Spiskummin
1 tsk
Svartpeppar
½ tsk
Fänkålsfrön
½ tsk
Rörsocker
1 tsk
Salt
½ tsk
Vitlök
1 klyfta(or)
Potatis
800 g
Purjolök
½ medelstor(t)/medelstora
Paprika
1 st
Sockerärter
70 g
Turkisk yoghurt 3,5%
1½ dl
Vitlök
1 klyfta(or)
Sallad
70 g