Kryddiga kikärtspannkakor med paneer
8
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Kryddiga pannkakor på kikärtsmjöl toppas med indisk färskost, paneer, smaksatt med tikka masala. Otroligt gott!
Ingredienser
Kikärtsmjöl
150 g
Vatten
2 dl
Ingefära
1 cm, färsk, färsk
Gurkmeja
1 tsk
Chilipeppar
1 st, grön/gröna, grön
Koriander
½ kruka(or)
Rapsolja
2 tsk
Lök
1 st, gul/gula
Vitlök
1 klyfta(or)
Paneer
225 g
Rapsolja
½ msk
Tikka masala, utan socker
2 tsk, tikka masala
Spenat, färsk
200 g
Yoghurt naturell 0,5%
2 msk
Koriander
½ kruka(or)