Kryddiga kycklingbullar med grönsaksquinoa och örtyoghurt
9
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Kycklingfärsbullar smaksatta med spiskummin, dill och persilja är goda att äta bara rätt upp och ned. Men ännu godare tillsammans med denna busenkla quinoasallad med en fryst grönsaksmix och en örtyoghurt.
Ingredienser
Ströbröd (skorpmjöl)
3 msk
Mjölk 0,5%
3 msk
Kycklingfärs 5%
500 g
Ägg
1 st
Persilja
2 msk, hackad
Dill
2 msk, hackad
Spiskummin
2 tsk
Salt
1 tsk
Svartpeppar
2 krm
Olivolja
1 msk
Quinoa, okokt
2 dl
Grönsaksblandning ärter/majs/paprika
400 g
Vitlök
1 klyfta(or)
Grekisk yoghurt 0%
3 dl
Dill
1 msk, hackad
Persilja
1 msk, hackad