Foto av Kyckling i curry från WW ViktVäktarna

Kyckling i curry

9
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Currydoftande kycklinggryta med purjolök och broccoli. Gott och mättande med ris till.

Ingredienser

Ris, okokt

¾ dl, gärna fullkorn

Kycklingbröstfilé

125 g, grillad

Curry

2 tsk, 1-3 tsk

Margarin flytande 80%

1 tsk

Purjolök

1 bit(ar)

Broccoli

½ stånd

Hönsbuljong

1 dl

Mjölk 0,5%

1 dl

Instruktioner

  1. Koka riset. Dela kycklingfilén i mindre bitar, krydda med salt, vitpeppar och curry. Stek i hälften av margarinet tills att den fått fin färg. Lägg över i en skål. Strimla purjon och dela broccolin i mindre bitar. Stek i resterande margarin ett par minuter. Lägg i kycklingen, slå på buljong och mjölk. Späd eventuellt med lite vatten. Låt allt sjuda på svag värme i ca 7-10 minuter eller tills kycklingen är klar. Smaka ev av med lite mer salt och peppar. Servera kyckling och grönsaker med ris.