Foto av Kyckling med couscous- och bönsallad från WW ViktVäktarna

Kyckling med couscous- och bönsallad

6
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Lägg de härligt grillade kycklingfiléerna på couscoussalladen och du har en läcker tallrik att både låta ögat och gommen njuta av.

Ingredienser

Bondbönor

1 dl

Sockerärter

1 dl

Couscous, okokt

½ dl

Spenat, förvälld/fryst

1 dl

Lök

½ st, röd/röda

Cocktailtomater

3 st

Olivolja

1 tsk

Senap (dijon)

¼ msk

Kycklingbröstfilé

225 g

Oliver i saltlag

8 liten(t)/små

Instruktioner

  1. Ansa bönorna och koka mjuka i lättsaltat vatten ca 15 minuter. Lägg i sockerärterna när några minuter återstår. Låt allt rinna av. Tillaga couscous enl förp. Blanda couscous, bönor, ärter, spenat, skivad lök, halverade tomater och oliver i en skål. Rör samman olja, 1 tsk vatten och senap till en dressing, krydda med salt och peppar. Häll dressingen över salladen och servera med grillad kycklingfilé.