Foto av Kyckling med ris- och bönsallad från WW ViktVäktarna

Kyckling med ris- och bönsallad

6
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Har du inte tidigare provat edamamebönor så kommer du bli positivt överraskad. Härligt spröda och goda.

Ingredienser

Ris, okokt

½ dl

Hönsbuljong

2 dl

Sojabönor, konserv

¾ dl, edamame

Kycklingbröstfilé

125 g

Margarin flytande 80%

1 tsk

Ruccola

2 dl

Cocktailtomater

4 st, röda och gula

Paprika

½ st, gul

Instruktioner

  1. Koka riset med buljongtärning. Värm bönorna. Krydda och stek kycklingen i margarin. Blanda ner bönorna i riset och servera med kyckling och sallad.