Foto av Kyckling och grönsaksbulgur från WW ViktVäktarna

Kyckling och grönsaksbulgur

6
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Stekt kyckling, bulgursallad, stekta champinjoner och örtig cottage cheese - gott och enkelt!

Ingredienser

Bulgur, okokt

½ dl

Broccoli

½ stånd, i små buketter

Morot

1 medelstor(t)/medelstora, strimlad

Kycklingbröstfilé

150 g

Champinjoner

5 st

Rapsolja

1 tsk

Cottage cheese, naturell 1,5%

1 dl

Persilja

1 msk, 1-2 msk hackad

Instruktioner

  1. Koka bulgur. Skär broccoli i mindre buketter och strimla moroten på längden. Lägg broccoli och morot i ett durkslag och häll över kokande vatten. Vänd sedan ner det i bulgurn. Stek kycklingfilé och skivade champinjoner i olja. Blanda samman cottage cheese och persilja, krydda med salt och peppar. Servera.