Foto av Kyckling- och sparrisgryta från WW ViktVäktarna

Kyckling- och sparrisgryta

6
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Njut av sparris och kyckling, perfekt för matlådan!

Ingredienser

Ris, okokt

½ dl

Kycklingbröstfilé

125 g

Rapsolja

1 tsk

Sparris

150 g

Shiitake

50 g

Lök

½ medelstor(t)/medelstora

Paprika

½ st, röd

Vitlök

1 klyfta(or)

Grönsaksbuljong

½ dl

Japansk soja

1 msk

Cocktailtomater

4 st

Instruktioner

  1. Koka riset. Strimla kycklingfilén och stek i olja, krydda med salt och peppar. Dela sparris, svamp, lök och paprika i mindre bitar. Stek det i en fettsnål stekpanna och pressa över vitlök. Häll på buljong, soja och låt det småkoka ca 5 min. Tillsätt kyckling och halverade tomater, servera med ris.