Foto av Kycklingfilé med ädelostfyllda äpple från WW ViktVäktarna

Kycklingfilé med ädelostfyllda äpple

13
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Nötter och frukt är fantastiskt gott ihop, här serveras det med ädelost i ugn. Smakar mumma!

Ingredienser

Kycklingbröstfilé

500 g

Margarin flytande 80%

1 msk

Äpple

4 medelstor(t)/medelstora

Ädelost 30%

100 g

Valnötter

8 halv(t)/halvor

Broccoli

2 stånd

Pasta okokt (typ penne)

4 dl

Vitlök

1 klyfta(or)

Rapsolja

1 tsk

Fraiche 8%

2 dl

Hönsbuljongtärning

½ st

Persilja

2 msk

Instruktioner

  1. Bryn kycklingfiléerna i margarin. Lägg över i en ugnsform. Halvera och kärna ur äpplen, lägg dem runt om. Fördela ost och nötter i dem. Tillaga i ugn 200° ca 20 min. Koka pastan under tiden. Hacka vitlök och fräs olja i en kastrull, rör ner fraiche och smulad buljong och låt det koka upp. Krydda med salt och peppar. Häll det över pastan och rör om. Servera med kyckling, äpple och kokt broccoli.