Foto av Kycklingfilé med chèvrepasta från WW ViktVäktarna

Kycklingfilé med chèvrepasta

11
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Lyxigt god blir pastasåsen med ingredisenser som chèvre och vin.

Ingredienser

Kycklingbröstfilé

500 g, 4 filéer

Salvia

2 msk

Margarin flytande 80%

2 tsk

Pasta okokt (typ spaghetti)

300 g, tagliatelle

Cocktailtomater

250 g

Ruccola

4 dl

Hönsbuljong

2 dl

Matlagningsvin, vitt

½ dl

Majsstärkelse (redning)

½ msk

Getost (chèvre)

50 g

Instruktioner

  1. Stek kycklingfiléerna i margarin, krydda med hackad salvia, salt och peppar. Låt eftersteka på svag värme under lock. Tillaga pastan enl förp. Koka upp buljong och vin, vispa ner redningen. Vänd ner osten och låt den smälta. Servera kycklingen med ruccola, tomat, pasta, häll såsen över pastan.