Foto av Kycklingfilé med grönsaker och hetta från WW ViktVäktarna

Kycklingfilé med grönsaker och hetta

12
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Kryddstark kyckling med sambal oelek och kokosmjölk. Fantastiskt gott, men var försiktig så det inte blir för starkt!

Ingredienser

Kycklingbröstfilé

125 g

Olivolja

½ tsk

Blomkål

¼ medelstor(t)/medelstora, litet

Broccoli

¼ stånd

Paprika

½ st

Vattenkastanjer

55 g

Bambuskott

55 g

Kokosmjölk

1 dl

Sambal oelek

½ krm

Persilja

½ msk

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i bitar och stek dem i stekpanna i 1 tsk olja till de är genomstekta. Lägg över dem på en tallrik. Dela blomkål och broccoli i buketter, skär paprika i bitar och woka i 1 tsk olja. Tillsätt vattenkastanjer och bambuskott. När grönsakerna är wokade, lägg i kyckling och kokosmjölk. Tillsätt sambal oelek, men var försiktig så rätten ej blir för het. Salta och peppra efter smak. Låt alltsammans puttra ihop. Strö över hackad persilja vid servering.