Foto av Kycklingfilé med quinoa från WW ViktVäktarna

Kycklingfilé med quinoa

9
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
En mättande och god kycklingrätt med krämig avokado, krispiga sockerärter och quinoa. Dressingen ger denna rätt mycket god smak av citron och senap.

Ingredienser

Quinoa, okokt

½ dl

Kycklingbröstfilé

125 g

Avokado

½ liten(t)/små

Sockerärter

2 dl

Rapsolja

1 tsk

Citron

1 klyfta(or), 1 tsk saft

Senap (dijon)

½ tsk

Honung, flytande

½ tsk

Instruktioner

  1. Tillaga quinoa enl. förp. Krydda kycklingfilén med salt och peppar. Bryn den runt om i en fettsnål stekpanna och stek klar i ugn 200° ca 10-15 minuter. Koka sockerärterna i lättsaltat vatten och spola av dem i kallt vatten. Skala och skiva avokadon. Blanda samman en dressing av olja, citronsaft, senap och honung, smaka av med salt och peppar. Servera kycklingfilén med quinoa, grönsaker och dressing.