Kycklingfyllda pitabröd med röd currymajonnäs - ViktVäktarna

Kycklingfyllda pitabröd med röd currymajonnäs

7
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Pitabröd med fyllning är en tacksam rätt för den som har ont om tid för matlagning. Det är också en bra rätt för den som har rester kvar från kycklingmiddagen dagen innan, vilket i sin tur sparar in ännu mer tid! Tillsammans med en het majonnäsröra, ruccola och lite vindruvor så har du här en fräsch och mumsig måltid som passar likväl till lunch eller middag som till matsäcken på utflykten!

Ingredienser

Pitabröd

4 st

Majonnäs, lätt 30%

4 msk

Currypasta

½ msk

Kycklingbröstfilé

500 g

Rapsolja

1 tsk

Ruccola

2 dl

Vindruvor

20 st

Instruktioner

  1. Värm pitabröd enligt anvisning på förpackningen.
  2. Blanda majonnäs med currypasta och fördela i bröden.
  3. Stek kyckling i olja. Krydda med salt och peppar. Lägg den färdiga kycklingen till sidan för att svalna något.
  4. Skiva kyckling tunt och lägg tillsammans med ruccola och skivade druvor i bröden.