Foto av Kycklingwok med soltorkade tomater från WW ViktVäktarna

Kycklingwok med soltorkade tomater

7
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
I en wok kan du blanda i det mesta. Här får en mild, fin kycklingrätt som fräses upp snabbt och serveras direkt på tallrik med kokt ris till.

Ingredienser

Kycklingbröstfilé

125 g

Purjolök

1 bit(ar)

Vitkål

1 klyfta(or)

Morot

1 medelstor(t)/medelstora

Kålrot

1 bit(ar)

Olivolja

1 tsk

Ingefära

1 krm

Sockerärter

1 dl

Japansk soja

1 tsk

Salt

1 krm

Peppar

1 krm

Soltorkade tomater, torra

2 st

Ris, kokt

1½ dl

Instruktioner

  1. Dela kycklingfilén i mindre bitar. Strimla purjo, vitkål, morot och kålrot. Hetta upp en wokpanna eller stor stekpanna med olja och ingefära. Woka kyckling, ta upp. Woka grönsakerna tills de är klara men ändå har lite tuggmotstånd. Lägg i kyckling och låt allt bli varmt. Smaka av med soja och kryddor. Hacka tomater och strö över. Servera med ris.