Foto av Lax med melonsallad och fetaost från WW ViktVäktarna

Lax med melonsallad och fetaost

10
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Välj ut dina favoritmeloner och servera med denna lättlagade måltid. Fetaost och melon är en fantastisk smakkombimation.

Ingredienser

Lax

125 g

Quinoa, okokt

½ dl

Salladsost (feta) 25%

40 g

Feferoni

2 st

Citron

½ st

Melon

2 skiva(or), gärna olika sorter

Dill

1 msk, hackad, färsk

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°. Lägg lax i en ugnsfast form, krydda med salt och peppar. Ställ in laxen ca 10 min i ugnen. Koka quinoa. Lägg fetaost på en bit folie. Skär feferoni i skivor och lägg ovanpå osten. Pressa över citron och krydda med peppar. Stäng igen foliepaketet och lägg in i ugnen i ca 5 min. Fetaosten ska bara precis bli varm och lite mjuk. Skär melon i bitar och blanda med quinoa och dill. Servera laxen med den varma fetaosten och melonsallad.