Foto av Lax med wasabimos och kålsallad från WW ViktVäktarna

Lax med wasabimos och kålsallad

5
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Spännande smak på moset får du med wasabi, japansk pepparrot. Smaka dig fram till hur mycket wasabi du tycker är gott.

Ingredienser

Potatis

800 g

Mjölk 0,5%

1 dl

Wasabi

1 tsk

Lax

500 g

Margarin flytande 80%

2 tsk

Morot

2 medelstor(t)/medelstora

Vitkål

200 g, spetskål

Salladslök

2 st

Rapsolja

1 tsk

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen. Mosa dem, tillsätt mjölk och wasabi. Skala och strimla grönsakerna, fräs dem i olja ca 5 min. Stek laxen i margarin, krydda med salt och peppar. Servera med potatismos och kålsalladen.