Foto av Lax- och skaldjurswok från WW ViktVäktarna

Lax- och skaldjurswok

5
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
En härlig wok med lax, räkor och ingefärssmak. Droppa över lite soja och saft från lime och du har en fräsch, fiskrätt.

Ingredienser

Äggnudlar kokta

120 g

Purjolök

1 bit(ar)

Morot

1 medelstor(t)/medelstora

Broccoli

½ stånd

Kålrot

1 bit(ar)

Paprika

1 st, röd

Minimajs

100 g

Lax

75 g

Olivolja

1 tsk

Ingefära

1 tsk

Skalade räkor

1 dl

Japansk soja

1 tsk

Lime

½ st

Ruccola

2 dl

Instruktioner

  1. Dela, strimla och skiva grönsakerna. Dela laxen i kuber ca 2 cm. Hetta upp en wokpanna eller stekjärn med olja och ingefära. Börja woka grönsakerna, lite i taget, och sedan laxen. Blanda samman grönsaker, lax, räkor och nudlar, låt allt bli varmt. Krydda med soja, skal och saft från lime. Servera med ruccola.