Laxfilé med valnötskrisp
5
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Alltså låt oss prata lite om denna mat! Lax smaksatt med citron och ugnsbakad med en krispig röra på panko, parmesan, valnötter och persilja. Serverad med en sallad på svamp, äpple och spenat. En riktigt smarrig helglunch kallar vi detta.
Ingredienser
Lax
500 g
Citron
1 st
Persilja
1 knippe(n)
Valnötter
20 halv(t)/halvor
Panko ströbröd
4 msk
Parmesanost
4 msk
Rapsolja
1 tsk
Salladslök
4 st
Champinjoner
250 g
Äpple
3 medelstor(t)/medelstora
Spenat, färsk
100 g
Vinäger
½ msk
Olivolja
1 msk
Vatten
1 msk